Kom een volledig verzorgd weekend proefwonen op Terschelling

Deze winactie is momenteel gesloten, de winnaar is op de hoogte gebracht.

Proefwonen op Terschelling

Ooit gedacht om op een eiland te gaan wonen en werken? Dit is je kans! Terschelling is op zoek naar ambitieuze mensen die deze stap durven te wagen. Ben jij of ken jij een persoon, stel of gezin dat een nieuw avontuur wil aangaan? Deel dan je motivatie via onderstaande blauwe knop en mogelijk win jij een geheel verzorgd verblijf op Terschelling om echt kennis te maken met jouw toekomstige thuis.

Carola en Duco wonen ook sinds kort op Terschelling. Bekijk in deze video hun verhaal.

   Dit is wat je kunt verwachten:
   ✅Vervoer van en naar naar het eiland (en ook tijdens je verblijf
   ✅Volledig verzorgd weekend proefwonen in een beschikbare woning
   ✅Seizoensgebonden activiteiten om kennis te maken met het eiland en je toekomstige buren
   ✅Bezoek potentiële werkgevers en scholen
   ✅Uitgebreide kennismaking met het eiland en al haar unieke kenmerken

   Kortom:

   ✅De beste manier om te proeven aan het échte eilandleven

   Stel je voor: de frisse zeelucht streelt je gezicht, terwijl je uitkijkt over de rustgevende golven. De mogelijkheden om je carrière een vliegende start te geven zijn eindeloos, en de prachtige natuur omringt je elke dag. Dit is geen droom.

   Dit is hét moment om het eilandleven op Terschelling zelf te ervaren! 

   Proefwonen op Terschelling

   Proefwonen op Terschelling

   TerschelLink trakteert je op een onvergetelijke belevenis: een exclusief weekend op Terschelling! Tijdens je verblijf krijg je een kijkje achter de schermen bij potentiële werkgevers, waardoor je een glimp opvangt van jouw professionele toekomst op het eiland. Laat een makelaar je helpen bij het vinden van je droomwoning en verken de mogelijkheden voor jezelf of je gezin. Eén blik, één kans - Jouw ticket naar het eilandleven!

   Wat houdt het in?

   Een volledig verzorgd weekend proefwonen op Terschelling! De boottocht naar het eiland, inclusief vervoer voor je auto en medereizigers, wordt gesponsord door Rederij Doeksen. Geniet van een heerlijk verblijf in een gemeubileerd huis dat klaar staat om bewoond te worden*. Verken de typische, seizoensgebonden activiteiten van het eiland. En niet te vergeten: krijg de kans om een school te bezoeken of je potentiële werkplek te verkennen!

   Meld je eenvoudig aan door de vragenlijst in te vullen en ons te vertellen waarom jij de nieuwe eilander zou moeten worden. Ga jij voor een persoonlijke touch? Laat jezelf dan ook zien in een video!

   *Indien op dat moment beschikbaar. Anders wordt er een vervangend verblijf geregeld.

   Nog geen account?
   Schrijf je snel in!
   Na het aanmaken van een account kan je direct solliciteren.
   Account aanmaken